Release Party

February 14th, 2008

forside-screenshot2.jpg

On February 14 we will release the first issue of Trikster with a party at Landmark in Bergen, Norway!

In Trikster #1 we are happy to present contributions from Tiina Rosenberg, Agnes Bolsø, Hanna Hallgren, Jenny Tunedal, Andy Candy, Mattias Pettersson, Judith Halberstam, Erik Steinskog, Anna Olovsdotter Lööv and Mette Moestrup.

The release party starts at 19.00 at Landmark. Here the editors Fredrik Langeland and Mathias Danbolt will present Trikster #1; Erik Steinskog will hold a talk on queer voices in popmusic, and SEX TAGS will create queer party sound into early morning!

Come and party with us, and read Trikster #1 on www.trikster.net February 14!

*

Den 14. februar holder vi lanseringsfest for Trikster på Landmark i Bergen!

I første nummer er vi stolte av å kunne presentere bidrag fra Tiina Rosenberg, Agnes Bolsø, Hanna Hallgren, Jenny Tunedal, Andy Candy, Mattias Pettersson, Judith Halberstam, Erik Steinskog, Anna Olovsdotter Lööv og Mette Moestrup.

Lanseringsfesten begynner kl. 19.00 på Landmark. Her vil Fredrik Langeland og Mathias Danbolt presentere Trikster #1, Erik Steinskog holder foredrag om skeive stemmer i popmusikk, og SEX TAGS skaper feststemning med queer musikk ut i de sene nattetimene!

Kom og fest med oss, og les Trikster #1 på www.trikster.net den 14. februar!

One Response to “Release Party”

  1. arve Says:

    Grattis, trikster, med trikster! Og takk, for trikster! Og takk, hanna & jenny! Og takk.