Call for participation to Århus Queer Festival 2008

February 27th, 2008

Invitation

Århus Queer Festival will be held for the first time this summer from June 6-8. Here is their invitation to participate (in Danish):“Vi er en mangfoldig gruppe queers af forskellige køn, aldre, sexualiteter og kvaliteter. Lige nu er vi i fuld gang med at planlægge den spændende nye festival i Århus. Og du skal være med! Måske bliver vores økonomi ikke til betaling og honorar. Men vi kan tilbyde aktivister og kunstnere kost og logi, og selvfølgelig et super queer party og masser af oplevelser!Har du lyst til at være med? Send en mail til queeraarhus@gmail.com.”

2 Responses to “Call for participation to Århus Queer Festival 2008”

  1. DES FEUILLES Says:

    […] […]

  2. Yurtdisi Egitim Says:

    my Danish is not good but is seem like a very nice web site, thanks