Kevin Blechdom & Heidi Mortenson på Warehouse9

March 28th, 2008

mortenson_heidi.gif

Lørdag 29. mars er det konsert med Kevin Blechdom og Heidi Mortenson (bildet) på Warehouse9 i København, med påfølgende fantastiske DJs, m/k og Miss Fish. Døren åpner kl 21, konserten startet kl. 22, og dansen fortsetter lenge, lenge. Inngang: kr. 50.-

Kevin Blechdom er en eksperimentell elektronika musiker og performance kunstner fra San Francisco/Tallahassee, og konserten er en del av hennes nye Europa-turné. Hun er kjent for sine live-opptredener hvor hun spiller på to laptops, et rødt strap-on MIDI-keyboard, en rød banjo mens hun synger…

Det Berlin-baserte OneWomanBand Heidi Mortenson er ute med en ny eksklusiv håndmalt vinyl-ep, Diamonds & Underwear. Hennes forrige album, Don’t Lonely Me, ble kåret et et av fjorårets beste album av Geiger. Konserten er en del av Mortenson release turné, og er av en rekke konserter Mortensen holder sammen med Blechdom i Europa i disse dager. (I kveld spiller de på Falken/DJM i Århus).

Comments are closed.