8. mars

March 7th, 2008

I morgen skal det demonstreres, feires, diskuteres, festes, rases, kjempes, jubles for den Internasjonale Kvinnedagen!

Familie

I Bergen diskuteres “Hva er en familie?” på Studentsenteret mellom 16-18 med blant annet Randi Gressgård, Hilde Danielsen, Lise Widding Isaksen, Tove Fjell, Arild Linneberg og Jill Loga, og med en minikonsert av Susanne Sundfør.

Ladyfest

I Oslo, Tromsø og Bergen avsluttes Ladyfest-uken på Kvinnedagen, mens det arrangeres 8. mars festival i Trondheim. I Oslo har Ladyfest et enormt program 8. mars som blant annet inkluderer en “Fagdag” med foredrag av Heidi Eng, Siri Lindstad, Kari Slaatsveen, Marie Kristiansen m.fl. på Rockefeller og utallige konserter og fester om kvelden.

Feministfest

I Stockholm arrangerer tidsskriftet Bang og ABF Stockholm i samarbeid med Kalma(r) den årlige og sagnomsuste Feministfest 2008! I år opptrer Maja Lundgren, Lawen Mohtadi, Katarina Bonnevier, Sofia Pulls, Sofia Klittmark och Jenny Gaulitz!

Demo

I København arrangerer Revolutionært 8. mars initiativ demonstrasjonen “Feminists unite, this is an international liberation fight” med påfølgende fest og folkekjøkken på Folkets Hus for lesbiske, bi- og heteroseksuelle kvinner og transpersoner, som identifiserer seg med det feministiske miljø. Og ellers er det er selvsagt fullt program i Kvindehuset hele dagen.

Comments are closed.